Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Junior Office Manager / Secretaresse

Junior Office Manager / Secretaresse

Dit is je kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch adviesbureau, met ruim 400 innovatieve bedrijven als klant. Als secretaresse, als planner, als ondersteuner, als starter. Wij zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste junior office manager voor onze vestiging in Amsterdam.  

JIJ: klantgericht. nauwkeurig. proactief. sociaal. administratieve tijger.

WIJ: innovatie. consultancy. vrijheid. ambitie. persoonlijke ontwikkeling. team.

Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

Jij doet.

Je bent de spin in het web van onze adviesorganisatie. Aan de ene kant ben je een belangrijke schakel in het klantcontact, aan de andere kant ondersteun je je consultant-collega’s met allerhande procesmatige en administratieve werkzaamheden. Je maakt hierbij onderdeel uit van een team van 4 office managers.

Nog concreter? Je behandelt alle inkomende en uitgaande post. Je beantwoordt de telefoon. Je ontvangt bezoekers. Je zorgt ervoor dat ons kantoor er altijd spik en span uitziet. Je beheert agenda’s. Je ondersteunt dus waar je maar kan. Maar je speelt ook een rondje pingpong, je gaat karaoke zingen, of je luistert naar ons geblèr. Hoe dan ook, je gaat ervoor.

Wij zijn.

Ugoo is een top 5 adviesbureau in Amsterdam en Eindhoven, gespecialiseerd in het verwerven van financiering voor technisch innovatieve projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur en vieren elk succes. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur? Check dan hier onze bedrijfsvideo’s.

Wij zoeken.

–       uitstekende kennis van Microsoft Office

–       een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding

–       een sociaal karakter, communicatief vaardig

–       ondersteunend en nauwkeurig

–       proactief en gemotiveerd

–       een teamplayer

–       stressbestendig

Wij bieden.

–       uitdagend en afwisselend werk voor 32 tot 40 uur per week

–       veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid vanaf dag 1

–       een ongekend goede werksfeer en veel leuke uitjes

–       een goed salaris (tussen de € 1.800,00 en € 2.300,00 afhankelijk van opleiding en ervaring) met aantrekkelijk perspectief en bonusregeling

–       goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Reageren.

Enthousiast? Stuur dan snel je CV én motivatiebrief naar Heine Feijten: recruitment@ugoo.nl / 020-3655531. We ontmoeten je graag!