Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Ervaren business consultant / subsidieadviseur (M/V)

Apeldoorn

Voor onze locatie in Apeldoorn zoeken wij een:

Ervaren subsidieadviseur / business consultant (M/V)

Inhoud functie

Als subsidieadviseur / business consultant bij Ugoo werk je voor innovatieve bedrijven in alle soorten en maten. Van award-winning startups tot gevestigde bedrijven met de nieuwste technologieën.

Bij Ugoo maak je innovatie van dichtbij mee. Je helpt bedrijven bij het realiseren van hun innovatieambities door te adviseren en begeleiden bij het verwerven van financiering en subsidies voor hun projecten.

Je bent van A tot Z betrokken en verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten. Je gaat voornamelijk actief op zoek naar leads en netwerkpartners en voert zelfstandig commerciële trajecten uit. Om de financieringsbehoefte van de klant te bepalen, denk je mee over zijn strategische plannen. Ook analyseer je uiteenlopende projecten met betrekking tot bijvoorbeeld energie, milieu, export, innovatie en scholing. Je creëert kansen en maakt het succes.

Je stelt een inhoudelijk projectplan op (vergelijkbaar met een ondernemingsplan) en presenteert dat zo goed mogelijk aan subsidieverstrekkers (voornamelijk overheden) en financiers (private investeerders). Na de toezegging van de financiering onderhoud je de relatie met de klant en begeleid je waar nodig de uitvoering van het project.

Als ervaren business developer/consultant bied je vanuit een coachende rol ondersteuning en begeleiding aan onze startend consultants op commercieel gebied.

In deze veelzijdige functie ontwikkel je jezelf op het gebied van new business, netwerkuitbreiding, acquisitie, bedrijfsstrategieën en financieringsmogelijkheden. Je verdiept je daarnaast in nieuwe technieken en IT en deelt kennis met collega’s. Daarnaast worden je professionele, commerciële en sociale vaardigheden verder ontwikkeld tijdens uitdagende klantmeetings en salesgesprekken, alsmede interne en externe opleidingen.

Ons aanbod

We bieden je een stimulerende werkomgeving, veel vrijheden en eigen verantwoordelijkheden. Arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld met een bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden à la carte.

Ben je geschikt?

We zoeken kandidaten met humor en passie voor commercie, new business en techniek. Je wordt enthousiast van (hightech) innovatietrajecten bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Profielschets:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een commerciële richting, economie of techniek
  • Minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring. Ervaring als subsidieadviseur is een pré
  • Zelfsturend, initiatiefrijk, resultaatgericht, sociaal, analytisch, communicatief
  • Commercieel vaardig
  • Je hebt lef en hecht veel waarde aan vrijheid en ondernemerschap
  • Natuurlijke interesse op het gebied van economie, bedrijfsstrategieën en/of techniek
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de toekomst van Ugoo, actief het netwerk van Ugoo te onderhouden en uit te breiden en op zoek te gaan naar nieuwe kansen

Reageren

Enthousiast geworden en wil je deze kans aangrijpen? Stuur dan je CV inclusief motivatiebrief naar recruitment@ugoo.nl. Voor vragen kun je ook e-mailen, of contact op nemen met Joran Dikken (020-3655531).