Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Werken bij Ugoo

Welkom op onze oude Werken bij pagina! Het komt door bugs af en toe voor dat je hier nog terecht komt. Onze actuele Werken bij pagina is https://ugoo.recruitee.com. Kijk daar voor actuele vacatures en bekijk foto’s en video’s om de sfeer vast te proeven!

 

Ugoo is een jong en snelgroeiend adviesbureau. Wij zijn daarom constant op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Wij hechten grote waarde aan de ‘culturele fit’ met nieuwe medewerkers.

Wie zijn wij?

Ugoo is een middelgroot adviesbureau met kantoren in Amsterdam en Eindhoven, gespecialiseerd in het verwerven van funding voor technisch innovatieve projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We zijn divers in opvatting en uitvoering, maar delen dezelfde normen en waarden. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. De kracht van het bedrijf ligt bij onze mensen, in het collectief. We hebben een open en directe cultuur. We staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

In bovenstaande video laten onze collega’s je graag zien hoe het is om te werken bij Ugoo.

Groepsfoto Ugoo
Kantoor Ugoo 1 855x460 acf cropped
Kantoor Ugoo 2 855x460 acf cropped
Kantoor Ugoo 3 855x460 acf cropped
Kantoor Ugoo 4 855x460 acf cropped