Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Second opinion WBSO

Niet tevreden over jouw huidige subsidietraject? Of maak je gebruik van een intermediair, maar heb je het idee dat je veel zelf moet doen? Maak gebruik van onze second opinion service en ontdek het verbeterpotentieel. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Maximaal subsidie rendement

Overstappen leidt in 4 van de 5 gevallen tot een aanmerkelijk hogere subsidietoezegging. Met onze second opinion service maken wij een inventarisatie van de concrete voordelen voor jouw onderneming. Dit gesprek kost, los van een uurtje tijdsinvestering, niets.

Hoe ziet zo’n second opinion service eruit?

Een afspraak vindt plaatst met twee Ugoo consultants. Tijdens het gesprek wordt een analyse gemaakt van de huidige subsidietraject(en). Tevens wordt gecheckt of je huidige administratie voldoet aan alle eisen. Aan de hand van een analyse van de huidige bedrijfsactiviteiten worden alle (onbenutte) subsidiekansen in kaart gebracht. Dit kan op regionaal, nationaal en internationaal niveau zijn.

Waarom een second opinion bij Ugoo?

Wij bieden volledige ontzorging en zijn een proactieve partner die het subsidielandschap nauwlettend in de gaten houdt. Wij hanteren een werkwijze dat significant meer opbrengsten genereert. Deze aanpak leidt tot een maximale en lange-termijn benutting van alle relevante subsidiekansen.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Aanvragen second opinion

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.