Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

WBSO vragenbrief of afwijzing ontvangen?

Ugoo levert full-service expertise en ondersteuning

Heb je na het indienen van een WBSO-aanvraag aanvullende vragen ontvangen? Of is je WBSO-aanvraag zelfs afgewezen? Geen zorgen! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van vragenafhandelingen en bezwaartrajecten en weten vaak alsnog een volledige goedkeuring te verkrijgen. Meer weten? Lees dan verder of vraag direct een gratis advies aan door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen.

Gratis inventarisatie

Een ingediende WBSO-aanvraag wordt altijd beoordeeld door een RVO-adviseur. Het kan gebeuren dat deze adviseur de aanvraag nog onvoldoende duidelijk vindt en dat hij/zij aanvullende informatie nodig heeft om de aanvraag goed te kunnen beoordelen. In zo’n situatie ontvang je een brief met aanvullende vragen over de WBSO-aanvraag. Door onze jarenlange ervaring met het afhandelen van dergelijke vragenbrieven en bezwaartrajecten, weten wij precies welke technische informatie nodig is om jouw aanvraag alsnog slagend te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we de ingediende WBSO-aanvraag en vragenbrief (en eventueel de afwijzing) en adviseren we geheel kosteloos over de mogelijkheden en kansen. Vervolgens besluiten we gezamenlijk of en hoe we het vervolgtraject invullen.

Aanvullende vragen wbso

Stappenplan

1. (Telefonische) kennismaking en inventarisatie van de huidige aanvraag en vragenbrief. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij je over de slagingskans en de verbetermogelijkheden van de aanvraag.

2. Technisch overleg tussen een Ugoo-consultant en het R&D-personeel (bijv. programmeurs en/of engineers). Tijdens dit overleg bespreken we de technische ontwikkelingen binnen het project om op een gedetailleerd niveau de innovativiteit van de aanvraag in kaart te brengen.

3. Op basis van het technisch overleg stellen wij een antwoordbrief (of het bezwaarschrift) op, waarin we antwoord geven op de door RVO gestelde aanvullende vragen. Uiteraard overleggen wij deze brief met jou voor een akkoord.

4. Tot slot dienen wij de antwoordbrief of het bezwaar voor je in bij de subsidieverstrekker. Wij ontzorgen je door het hele contact met hen voor je uit handen te nemen.

Meer informatie of ondersteuning nodig?

Na invulling van onderstaand formulier nemen wij binnen één dag contact met je op en bespreken we de mogelijkheden om jouw WBSO-aanvraag alsnog te laten slagen. Liever meteen een van onze consultants spreken? Bel ons dan op 020-3655531.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.