Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Technisch consultant innovation & funding (startend of ervaren) in AMS of EHV

Dit is je kans om als technisch consultant samen te werken met de gaafste hightech bedrijven van het land. Wij zijn hiervoor op zoek naar startend en ervaren IT consultants, voor onze vestiging Amsterdam én Eindhoven.

JIJ:      enthousiast over innovatie. IT kennis. analytisch. leergierig. schrijfvaardig. zelfstandig.

WIJ:    IT innovatie. hightech klanten. consultancy. vrijheid. verantwoordelijkheid. opleiding. plezier. team.

Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

Jij doet

Je gaat om tafel met de beste programmeurs uit de markt en maakt IT innovatie van dichtbij mee. Je helpt innovatieve bedrijven bij het realiseren van hun ambities, door het verwerven van financiering voor hun vooruitstrevende plannen, veelal in de vorm van innovatiesubsidies. Als technisch consultant ben je verantwoordelijk voor de technische inhoud van subsidieaanvragen. Jij spart met klanten over hun IT-innovatie en beschrijft de techniek op een heldere manier. In deze veelzijdige functie ontwikkel jij jezelf in rap tempo op het gebied van IT-trends, nieuwe technieken en consultancy.

Just another day at the office: In de ochtend op bezoek bij een nieuwe startup om de R&D-roadmap door te nemen. Het gesprek gaat over toepassingen van AI, machine learning algoritmen en de Singularity. Na een inspirerende afspraak rij je naar kantoor om verder te werken aan je aanvraag over de ontwikkeling van een Augmented Reality-platform. Daar krijg je honger van, dus lunchen met je collega’s. Onder het genot van vers brood, salades, sapjes & fruit vertel je enthousiast over je nieuwe smartwatch. Rondje pingpong om de tafel en daarna help je een collega met het begrijpen van een vraagstuk over Microservices en Event Sourcing. Daarna is het de hoogste tijd om te vertrekken naar de Tweakers Development Summit om de nieuwste IT trends te ontdekken.

Wij zoeken

 • iemand met een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld Informatica, Software Engineering of Innovation Management.
 • kennis van (en interesse in) IT zijn een must; een technische opleiding is geen vereiste, wel een pré;
 • eager om te leren, een resultaatgerichte houding;
 • sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • zelfstandigheid om vrijheid en verantwoordelijkheid te dragen;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;

Wij bieden

 • veelzijdige functie waarbij je in contact komt met hightech bedrijven;
 • uitdagend werk; om tafel met de beste IT-ers; leren over allerlei IT producten en technieken;
 • veel vrijheden en eigen verantwoordelijkheden, een eigen klantenpakket vanaf de eerste dag;
 • mogelijkheden voor opleiding (o.a. techniek, communicatie), met zowel interne als externe trainingen;
 • een bovengemiddeld salaris met aantrekkelijk groeiperspectief en een bonusregeling;
 • 27 vakantiedagen, een aantrekkelijke pensioenregeling en een leaseauto na je eerste promotie;
 • een smartphone en laptop;
 • een jong en hecht team, veel leuke uitjes;
 • kortom, de ideale combinatie van hightech IT, leren, vrijheid en plezier!

Wij zijn

Ugoo is een middelgroot adviesbureau in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, gespecialiseerd in het verwerven van funding voor technisch innovatieve projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We zijn divers in opvatting en uitvoering, maar delen dezelfde normen en waarden. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. De kracht van het bedrijf ligt bij onze mensen, in het collectief. We hebben een open en directe cultuur. We staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel? Solliciteer direct op deze functie. Stuur je CV en ga hierbij kort in op de volgende vragen:

1. Waarom wil je bij ons werken?
2. Waaruit blijkt dat je een sterke affiniteit hebt met techniek?
3. Waaruit blijkt dat je stressbestendig bent?
4. Wat wil je bij ons leren?

We zijn op zoek naar kandidaten voor onze vestiging in Amsterdam. Heb je nog vragen? Mail of bel dan naar Heine Feijten: recruitment@ugoo.nl / 020-3655531.