Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Peter Laurens van Keulen

Enthousiast en nieuwsgierig. De eigenschappen die een basis leggen om funding met technische innovatie te verbinden. In de vraag ‘How It’s Made?’ vind ik een drijfveer om zaken te doorgronden die mij belangstellen. Of dit nu de circulatie is in een E-61 espressomachine of de hopsamenstelling van een Craft IPA Beer. Met een globale uitleg neem ik veelal geen genoegen.

Een brede interesse is weliswaar nuttig, maar niet zaligmakend. Techniek is veelzijdig en voortdurend in beweging. Het vermogen om de essentiële vragen te stellen is daarom minstens zo belangrijk. In doortastendheid vind ik de sleutel om de uitdagingen in een R&D-project naar de oppervlakte te brengen. Het is de succesfactor naar een kansrijke financiering of subsidie.

Als consultant bij Ugoo streef ik ernaar een evenwicht te vinden tussen inhoud, doortastendheid en een persoonlijke benadering om tot duurzame relaties te komen. Verbindingen waarin gemeenschappelijk belang, oprechte interesse én commitment en consistentie centraal staan.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Neem contact op met Peter Laurens

Peter Laurens