Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Mitchell Harig

Mijn familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als hardwerkend, communicatief zeer vaardig en als iemand met een ontzettende drive om positieve impact te maken. Ik zit niet graag stil en wil altijd het onderste uit de kan halen, maar kan goed inschatten wanneer de droesem bereikt is. Daarnaast gedij ik goed in een positie waarin ik kan verbinden. Dit komt ook naar voren in hoe ik mij gedraag op het voetbalveld; controlerend en het meest genietend van een gegeven assist.

In mijn rol als consultant Innovation & Funding bij Ugoo is het mijn taak onze (toekomstige) klanten optimaal te ontzorgen in het benutten van financierings- en subsidiekansen. Hierin word ik gedreven door mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar wat er binnen de IT-sector geïnnoveerd wordt en gesteund door de expertise die wij als bedrijf bezitten.

Naast voetbal en andere sporten spendeer ik in mijn vrije tijd graag enkele uren in de keuken om vervolgens met vrienden te kunnen genieten van een gezellige avond aan de eettafel.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Neem contact op met Mitchell

Foto Mitchell Website