Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

John Chun Yu Cheung

Gekscherend word ik soms door mijn vrienden geconfronteerd met “Jij met je technologie”. Als alumni aan de TU Delft, kan ik het soms niet laten om mijn enthousiasme te temmen en een reeks doortastende vragen te stellen. In mijn rol als Innovatie Consultant met een focus op informatietechnologie├źn, zit ik als een vis in het water. Ik kan mijn energie en passie omzetten in concrete projectdoelen en bedrijfsdoelen voor mijn klanten.

Behalve tot technologie voel ik mij ook aangetrokken tot sociaal maatschappelijke vraagstukken. Het mooiste vind ik als er een concrete interactie is tussen de twee. Dit bracht mij op mooie werkplekken bij diverse overheden met een technologische uitdaging, zoals Big Data bij Buitenlandse Zaken, Data Mining bij de Europese Commissie, Cyber Security bij Rijkswaterstaat, maar ook bij Serious Gaming bij een lokale gemeente. Op deze werkplekken leerde ik vaardigheden zoals in wetkaders kunnen denken, maar ook om sensitief te zijn voor de behoeftes van belanghebbenden.

Om de drukte tegen te gaan ga ik graag zeilen, badmintonnen en bezoek ik regelmatig bijeenkomsten met cultuur of technologie als hoofdthema.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening?

Neem contact op met John

John Chun Yu Cheung