Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

CityLab010

Financiële bijdrage voor initiatieven in Rotterdam

CityLab010 is bedoeld voor creatieve en maatschappelijke initiatieven die ervoor zorgen dat Rotterdam een nog betere, leukere of sterkere stad te maken. Ze investeren in vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Het doel is om sterker uit de COVID-19-crisis te komen.

De maatschappelijke bijdrage wordt gezocht op de volgende fronten:

  • Nieuwe toekomstbestendige economie.
  • Werkgelegenheid voor kwetsbare groepen.
  • De mogelijkheden voor individuele of groepen Rotterdammers om mee te doen aan de Rotterdamse samenleving.
  • Het vrij, veilig en prettig kunnen bewegen of verblijven in Rotterdam.

Citylab010 hanteert twee termijnen per jaar om een aanvraag in te dienen. De aanvragen worden beoordeeld volgens het tenderprincipe.

Voordeel

In totaal is er in 2021 ruim € 3 miljoen beschikbaar gesteld voor nieuwe projecten. Per aanvraag kan maximaal € 100.000 aan startbudget aangevraagd worden. De daadwerkelijke hoogte van de subsidie is afhankelijk van het specifieke thema waarop een aanvraag ingediend wordt. De hoogte van dit plafond varieert sterk per thema. Afhankelijk van jouw initiatief kunnen wij een inventarisatie maken van de mogelijkheden en het bijbehorende voordeel.

Voor wie?

Citylab010 is bestemd voor bedrijven die:

  • maatschappelijk relevant zijn;
  • innovatief zijn;
  • een vernieuwende aanpak bieden om samenwerking in de regio te stimuleren.

Persoonlijk contact?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor CityLab010 om jouw business te versterken? Wij helpen graag! Voor meer informatie, neem contact op met één van onze consultants via onderstaande buttons of benader ons via 020-3655531.