Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Subsidies voor jouw bedrijf

Ontdek het subsidiepotentieel van jouw bedrijf en benut de (meer dan 300!) beschikbare subsidies voor ondernemers.

Je bedrijf heeft recht op meer subsidie dan je denkt

Tijdens een subsidiescan onderzoeken wij alle relevante subsidies en fiscale regelingen. Ook kunnen we inventariseren welke financieringsvormen aansluiten bij jouw project. Met een minimale inspanning van onze klanten zorgen wij voor een maximale opbrengst uit subsidies en fiscale regelingen.

Wij werken op no cure-no pay basis. Zo is samenwerken met ons zonder financiële risico’s!

Onze werkwijze - een subsidietraject van 4 stappen

Stap 1: Kosteloze subsidiescan

Bij de eerste (telefonische) kennismaking voeren we vrijblijvend en kosteloos een subsidiescan uit, waarbij we de voornaamste activiteiten en investeringen doorlichten. We nemen de subsidiemogelijkheden die uit de scan naar voren komen met je door, inclusief bijbehorende administratieve verplichtingen. Wil je gebruikmaken van de betreffende subsidieregeling, dan stellen wij de gehele aanvraag op.

Stap 2: Afspraak op locatie of digitaal

Wij komen langs op locatie of plannen een call in om de besproken mogelijkheden verder uit te werken. Tijdens dit gesprek verzamelen wij informatie dat van belang is voor de gekozen subsidietrajecten.

Stap 3: Subsidie aanvragen

Nadat we alle informatie hebben verzameld, gaan wij aan de slag met het schrijven van de aanvraag. Na inhoudelijk akkoord op de aanvraag dienen wij deze in bij de subsidieverstrekker. Pas wanneer de subsidie wordt toegezegd (op papier, bij beschikking), brengen wij onze succesfee in rekening.

Stap 4: Subsidie ontvangen & verantwoorden

Wij handelen alle correspondentie af met de subsidieverstrekker, begeleiden bij de inrichting van administraties en bieden inhoudelijke ondersteuning bij bezwaarprocedures en periodieke controles. Zo zorgen wij voor maximaal resultaat en volledige compliance.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8

Review 1 855x460 acf cropped

Subsidieoverzicht

De meest interessante subsidies staan hier uitgelicht.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor subsidies? Vraag een gratis subsidiecheck aan of stel je vraag via het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.