Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Subsidiecheck

Beantwoord 7 vragen en ontdek of jij recht hebt op subsidie.

Wij hebben een subsidiecheck ontwikkeld waarmee jij ontdekt of jij recht hebt op een subsidie. Door 7 vragen in te vullen beoordelen we jouw situatie.

Waarom kiezen voor Ugoo?

  • Je wordt volledig ontzorgd
  • We zijn gespecialiseerd in een groot aantal innovatiesubsidies, evenals de bekende WBSO-regeling
  • Onze focus ligt op regionale, nationale & internationale subsidieregelingen
  • Wij vertalen complexe innovaties naar overtuigende aanvragen
  • We onderzoeken en matchen verdere subsidiekansen voor je project

Bekijk de video voor meer uitleg! ↓

Hogere toekenning, volledig ontzorgd

Dankzij onze passie voor innovatie en diepgaande subsidiekennis realiseren we hogere subsidietoekenningen voor innovatieve ICT- en techbedrijven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in duurzaamheidssubsidies. We staan voor volledige ontzorging, zodat je als klant amper tijd hoeft te steken in het verkrijgen van subsidie. Een aanpak die bevalt, want we werken nog steeds voor bijna alle klanten van het eerste uur.

Het traject stopt niet na toekenning

Ook als de subsidie is toegekend blijven we gecommitteerd aan het project. We zoeken samenwerkingspartners, kredietverstrekkers of (private) investeerders. We kunnen helpen bij het opzetten van de administratie en begeleiden controles door subsidieverstrekkers.

Innovatie in ons bloed

Hoe eerder in het traject je ons betrekt, hoe meer we kunnen betekenen. Met ons multidisciplinaire team verplaatsen wij ons in je innovatie en financiële behoeften. Wij kennen de wegen en kijken naar ontwikkelingen, nu en in de toekomst.