Werkwijze

Ugoo werkt op no cure-no pay basis. Zo is samenwerken met Ugoo zonder financiële risico’s. Bovendien ben je ervan verzekerd dat wij alles doen voor een maximaal resultaat.

Stappenplan werkwijze

Stap 1: Quickscan
Een (telefonische) afspraak waarbij wij de subsidiemogelijkheden toetsen. Aan de hand van een aantal basisvragen bepalen wij voor welke subsidies je eventueel in aanmerking komt.

Stap 2: Afspraak op locatie
Wij komen langs op locatie om de besproken mogelijkheden verder uit te werken. Tijdens dit gesprek verzamelen wij informatie dat van belang is voor de gekozen subsidietrajecten.

Stap 3: Subsidie aanvragen
Nadat we alle informatie hebben verzameld, gaan wij aan de slag met het schrijven van de aanvraag. Naast het schrijven van de aanvraag dienen wij het ook voor je in.

Stap 4: Subsidie ontvangen & verantwoorden
Wij bieden inhoudelijke ondersteuning bij bezwaarprocedures en begeleiden bij de inrichting van administraties en periodieke controles. Tevens beantwoorden wij eventuele vragen van de subsidieverstrekker.

Kosteloze subsidiescan

Bij de eerste kennismaking voeren we vrijblijvend en kosteloos een subsidiescan uit, waarbij we de voornaamste activiteiten en investeringen doorlichten. De subsidiemogelijkheden die uit de scan naar voren komen nemen we met je door, inclusief bijbehorende administratieve verplichtingen. Wil je gebruikmaken van de betreffende subsidieregeling, dan stellen wij de gehele aanvraag op.

Ondersteuning bij administratie en controles

Na inhoudelijk akkoord op de aanvraag dienen wij deze in bij de subsidieverstrekker. Pas wanneer de subsidie wordt toegezegd (op papier, bij beschikking), brengen wij onze succesfee in rekening. Daarnaast begeleiden we organisaties vanaf het begin bij het opzetten van de benodigde administratie. Ook begeleiden wij alle subsidiegerelateerde controles die door de subsidieverstrekker kunnen worden uitgevoerd.

Ze nemen ons vrijwel al het werk uit handen, en ze zitten ons achter de broek als er weer een deadline aankomt. Wij hoeven niets te onthouden en bijna nergens over na te denken, en dat is fantastisch. Wij willen ondernemen, niet wakker liggen over subsidiedeadlines. — TalkJS