Werkwijze

Ugoo werkt op no cure-no pay basis. Zo is samenwerken met Ugoo zonder financiële risico’s. Bovendien ben je ervan verzekerd dat wij alles doen voor een maximaal resultaat.

Kosteloze subsidiescan

Bij de eerste kennismaking voeren we vrijblijvend en kosteloos een subsidiescan uit, waarbij we de voornaamste activiteiten en investeringen doorlichten. De subsidiemogelijkheden die uit de scan naar voren komen nemen we met je door, inclusief bijbehorende administratieve verplichtingen. Wil je gebruikmaken van de betreffende subsidieregeling, dan stellen wij de gehele aanvraag op.

Ondersteuning bij administratie en controles

Na inhoudelijk akkoord op de aanvraag dienen wij deze in bij de subsidieverstrekker. Pas wanneer de subsidie wordt toegezegd (op papier, bij beschikking), brengen wij onze succesfee in rekening. Daarnaast begeleiden we organisaties vanaf het begin bij het opzetten van de benodigde administratie. Ook begeleiden wij alle subsidiegerelateerde controles die door de subsidieverstrekker kunnen worden uitgevoerd.

Ze nemen ons vrijwel al het werk uit handen, en ze zitten ons achter de broek als er weer een deadline aankomt. Wij hoeven niets te onthouden en bijna nergens over na te denken, en dat is fantastisch. Wij willen ondernemen, niet wakker liggen over subsidiedeadlines. — TalkJS