Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Over ons

Ugoo is gespecialiseerd in het analyseren van innovatietrajecten, het formuleren van subsidieaanvragen en het begeleiden en verbreden na toekenning. Want een hogere subsidieopbrengst en volledige ontzorging betekenen simpelweg meer tijd en ruimte voor ontwikkeling.

Waarom kiezen voor Ugoo?

  • volledig ontzorgd;
  • gespecialiseerd in een groot aantal innovatiesubsidies, evenals de bekende WBSO-regeling;
  • proactief: focus op regionale, nationale & internationale subsidieregelingen;
  • vertalen van complexe innovaties naar overtuigende aanvragen;
  • partnerships met YES!Delft, Rockstart, UtrechtInc, Accenture Innovation Awards en meer.
Zeer prettige partner voor ons bedrijf. Een echte aanrader! — Etrias

Hogere toekenning, volledig ontzorgd

Dankzij onze passie voor innovatie en diepgaande subsidiekennis realiseren we hogere subsidietoekenningen voor innovatieve ICT- en techbedrijven. We staan voor volledige ontzorging, zodat je je als klant helemaal kunt richten op je ambities. Een aanpak die bevalt, want we werken nog steeds voor bijna alle klanten van het eerste uur.

Het traject stopt niet na toekenning

Ook als de subsidie is toegekend blijven we gecommitteerd aan het project. We zoeken samenwerkingspartners, kredietverstrekkers of (private) investeerders. We kunnen helpen bij het opzetten van de administratie en begeleiden controles door subsidieverstrekkers.

Proactief en professioneel. — ADchieve

Ontmoet onze mensen

Technologie zit bij alle medewerkers van Ugoo in het DNA. We verdiepen ons in je innovatie en financiƫle behoeften en bekijken nauwlettend ontwikkelingen in de markt.