Over ons

Ugoo is gespecialiseerd in het analyseren van innovatietrajecten, het formuleren van subsidieaanvragen en het begeleiden en verbreden na toekenning. Want een hogere subsidieopbrengst en volledige ontzorging betekenen simpelweg meer tijd en ruimte voor ontwikkeling.

Hogere toekenning, volledig ontzorgd

Dankzij onze passie voor innovatie en diepgaande subsidiekennis realiseren we hogere subsidietoekenningen voor innovatieve ICT- en techbedrijven. We staan voor volledige ontzorging, zodat je je als klant helemaal kunt richten op je ambities. Een aanpak die bevalt, want we werken nog steeds voor bijna alle klanten van het eerste uur.

Het traject stopt niet na toekenning

Ook als de subsidie is toegekend blijven we gecommitteerd aan het project. We zoeken samenwerkingspartners, kredietverstrekkers of (private) investeerders. We kunnen helpen bij het opzetten van de administratie en begeleiden controles door subsidieverstrekkers.

Zeer prettige partner voor ons bedrijf. Een echte aanrader! — Etrias

Ontmoet onze mensen

Technologie zit bij alle medewerkers van Ugoo in het DNA. We verdiepen ons in je innovatie en financiƫle behoeften en bekijken nauwlettend ontwikkelingen in de markt.

Proactief en professioneel. — ADchieve