Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

SLIM-subsidie voor samenwerkingsprojecten

Na een succesvolle eerste openstelling van de SLIM-regeling voor individuele mkb-ondernemingen, is het nu de beurt aan samenwerkingsverbanden. Tot en met 30 juni kunnen er projectaanvragen worden ingediend, waarin minimaal 2 mkb’s samen een initiatief introduceren ter bevordering van de leercultuur binnen de ondernemingen.

Subsidiehoogte & Voorwaarden

De SLIM-regeling is opgezet om leren en ontwikkelen binnen mkb-bedrijven (sector breed) en grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- of recreatiesector, vanzelfsprekender te maken. De subsidie vergoedt 60% van de subsidiabele kosten. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld de inhuur van een adviseur, voor het ontwikkelen en implementeren van een e-learning programma, of voor het bieden van praktijkleerplaatsen (in de 3e leerweg). Per aanvraag geldt er een maximum van €500.000, waarvan maximaal € 200.000 per samenwerkingspartner. Daarnaast mag geen van de samenwerkingspartners meer dan 80% van de kosten van de samenwerking dragen.

Deadline

Indienen van een SLIM-samenwerkingsproject kan van 1 april t/m 30 juni 2020. In dit tijdvak kun je maximaal één subsidie aanvraag indienen. Indien er meer subsidie wordt aangevraagd dan het beschikbare budget, zal de afhandelvolgorde worden bepaald door middel van loting. Toch liever een individuele aanvraag indienen? Dat kan later dit jaar weer van 1 t/m 30 september.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze regeling en ben je mogelijk geïnteresseerd in het opstellen van een samenwerkingsproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 020-3655531. Een van onze consultants staat je graag te woord.

 

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.