Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

SLIM-subsidie voor samenwerkingsprojecten

Voor samenwerkingsverbanden geldt dat minimaal 2 mkb’s samen een initiatief introduceren ter bevordering van de leercultuur binnen de ondernemingen. Het tijdvak voor indiening voor de SLIM-regeling voor samenwerkingsverbanden is voor 2020 verstreken. Wanneer een tweede tijdvak wordt opengesteld zullen wij hier op deze plek melding van maken.

Subsidiehoogte & Voorwaarden

De SLIM-regeling is opgezet om leren en ontwikkelen binnen mkb-bedrijven (sector breed) en grootbedrijven uit de landbouw-, horeca- of recreatiesector, vanzelfsprekender te maken. De subsidie vergoedt 60% van de subsidiabele kosten. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld de inhuur van een adviseur, voor het ontwikkelen en implementeren van een e-learning programma, of voor het bieden van praktijkleerplaatsen (in de 3e leerweg). Per aanvraag geldt er een maximum van €500.000, waarvan maximaal € 200.000 per samenwerkingspartner. Daarnaast mag geen van de samenwerkingspartners meer dan 80% van de kosten van de samenwerking dragen.

Deadline

Het tijdvak voor indiening voor de SLIM-regeling voor samenwerkingsverbanden is voor 2020 verstreken. Wanneer een tweede tijdvak wordt opengesteld zullen wij hier op deze plek melding van maken.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over deze regeling en ben je mogelijk geïnteresseerd in het opstellen van een samenwerkingsproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 020-3655531. Een van onze consultants staat je graag te woord.

 

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.