Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

SBIR oproep: Serious Games

De RVO heeft een nieuwe SBIR oproep (Small Business Innovation Research Programma) geopend. Ondernemers worden uitgenodigd om (technologische) producten in spelvorm, oftewel games, te ontwikkelen die mensen helpen beslissen bij lichamelijke, geestelijke en / of sociale keuzes.

SBIR

Via het SBIR programma ontwikkelen midden- en kleinbedrijven (mkb) in opdracht van de overheid innovaties die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. SBIR projecten worden aanbesteed via een tender, waarbij onderscheid wordt gemaakt in drie fasen, haalbaarheid (1), onderzoek en ontwikkeling (2) en het marktrijp maken van een product, proces of dienst (3).

Fase 1 SBIR

Voor fase 1 is een budget van maximaal € 240.000 beschikbaar. Het budget voor fase 2 zal later bekendgemaakt worden. Alleen de projecten die met excellent resultaat het haalbaarheidsonderzoek hebben afgerond kunnen een uitnodiging ontvangen om voor fase 2 een aanbod te doen. Het maximumbedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) bedraagt € 30.000 (inclusief btw). De regeling is van 24 september tot en met 14 november 2018 geopend.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen? Neem via de oranje knop contact op met een van onze consultants of bel ons op 020-3655531.