Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

SBIR-oproep: Mutatieherkenning door satellietdata

Fase 1 Haalbaarheidsonderzoek - Deadline 3 mei 2017

Kan jij nieuwe methoden ontwikkelen op basis van satellietdata? Methoden die bijdragen aan het efficiënt en effectief onderhouden van de database ‘Agrarisch Areaal Nederland’ (AAN)?

SBIR

RVO heeft een nieuwe SBIR oproep (Small Business Innovation Research Programma) geopend: Mutatieherkenning met satellietdata. Doel van deze SBIR-oproep is om te komen tot een innovatief prototype voor geautomatiseerde mutatieherkenning met behulp van satellietdata. Het gebruik van satellietdata moet een cruciaal onderdeel zijn van de aangeboden methode. Ook moet de methode voor mutatieherkenning zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. Dit moet uiteindelijk leiden tot reductie van de onderhoudskosten van de database en begroeide terreindelen.

Budget

Er is in totaal € 230.000,- beschikbaar voor onderzoek en ontwikkeling. Daarvan is voor projecten in fase 1 (haalbaarheid) een budget van € 90.000,- beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 30.000,- Het aantal te honoreren projecten voor fase 1 is afhankelijk van de prijs en de kwaliteit van de best ontvangen inzendingen.

Een onafhankelijke commissie zal adviseren welke haalbaarheidsonderzoeken het beste aan de criteria voldoen. De 2 best beoordeelde haalbaarheidsonderzoeken uit fase 1 krijgen een opdracht van maximaal € 70.000,- voor het toepasbaar maken en het maken van een prototype-demonstratie (fase 2).

Interesse?

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze consultants via de oranje knop of bel ons op 020-3655531.