Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Oproep Sportimpuls 2018

De Sportimpuls is een regeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten die ze ondernemen om meer mensen langdurig te laten sporten en bewegen. De regeling kent dit jaar drie subsidieoproepen: Sportimpuls, Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht en Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten.

Wie kan een Sportimpuls aanvragen?

Organisaties die lokaal sport- en beweegaanbod organiseren kunnen een aanvraag indienen. De organisatie moet tenminste twee jaar aantoonbare ervaring hebben in het zelf lokaal uitvoeren en organiseren van sport- en beweegaanbod in de gemeente (of regio) waar de subsidieaanvraag zich op richt. Daarnaast moet de organisatie ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Budget

Voor de ronde Sportimpuls 2018 is € 2,9 miljoen beschikbaar, voor Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten is het budget € 5,3 miljoen en voor Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht is € 2,8 miljoen beschikbaar.

Deadline

De regeling is vanaf 8 januari 2018 opengesteld en sluit op 22 februari 2018.

Meer informatie?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem via de oranje knop contact op met een van onze consultants of bel ons op 020-3655531.