Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Kansen voor innovatief MKB in INNOWWIDE

Ben je een innovatief mkb bedrijf en internationaal actief? Zie je kansen om met partners buiten Europa innovatieve technologie te ontwikkelen maar wil je eerst de technische en economische haalbaarheid onderzoeken? Dan is INNOWWIDE wellicht iets voor jou.

INNOWWIDE

In INNOWWIDE kan je een zogeheten ‘Viability Assessment Project’ (VAP) uitvoeren voor het onderzoeken van de technische haalbaarheid. Het biedt ook mogelijkheden om te kijken naar bijvoorbeeld het juiste businessmodel of het onderzoeken van de juridische aspecten.

INNOWWIDE is een tender waarin een adviescommissie de meest kansrijke projecten selecteert. INNOWWIDE staat open voor Europese mkb bedrijven die R&D samenwerking op willen zetten met een partner buiten Europa. Het gaat om projecten met in potentie een grote impact op de doelmarkt.

Budget

Het budget is € 3 miljoen. Per project geldt een fixed grant van € 60.000 en de minimale projectomvang is € 86.000. Een partner buiten Europa wordt via INNOWWIDE als subcontractor gefinancierd.

Deadline

De eerste oproep (call) is geopend op 1 april 2019 en sluit op 31 mei 2019.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen? Neem via de oranje knop contact op met een van onze consultants of bel ons op 020-3655531