Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Drie nieuwe e-health fondsen

Er wordt dit jaar € 12 miljoen beschikbaar gesteld voor start-ups die werken aan innovatieve zorgtechnologie. De ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Economische Zaken en Klimaat stellen dit geld beschikbaar voor 3 nieuwe e-health fondsen.

Fondsen

De 3 fondsen zijn: Health Innovation SEED fonds III, Healthy Capital & Holland Venture Zorg Innovaties II.

  • Health Innovation SEED fonds III is een fonds met veel ervaring met het verstrekken van kapitaal aan jonge, marktgedreven bedrijven die zich richten op het verbeteren van de zorg.
  • Healthy Capital is een fonds van ondernemers die in andere ondernemers willen investeren. Dit fonds richt zich op ondernemers die met e-health toepassingen de zorgmarkt willen openbreken.
  • Holland Venture Zorg Innovaties II is een ervaren fonds dat zich richt op innovatieve mkb’ers met een uniek en bewezen product of dienst op het gebied van medische hulpmiddelen en toepassingen.

Doel

Doel is zorginnovaties die bijdragen aan zelfredzaamheid sneller bij de patiënt te brengen en een plek te geven in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van gezondheidsapps, zelfrijdende rolstoelen en zorgrobots.

Meer info?

Benieuwd of je met jouw product, dienst of onderneming in aanmerking komt? Neem via de oranje knop contact op met een van onze consultants of bel ons op 020-3655531.