Innovatiebox

7% VPB voor winst uit innovatie

De Innovatiebox is een complexe fiscale stimuleringsregeling voor innovatieve bedrijven. De regeling kan een reductie tot wel 80% van de vennootschapsbelasting opleveren.

Het is een relatief nieuwe stimuleringsregeling (sinds januari 2010). Om de regeling optimaal te benutten is vergaande expertise nodig op tal van terreinen. Dat hebben wij: Ugoo heeft inmiddels meer dan honderd projecten succesvol afgerond.

Komt je bedrijf in aanmerking?

Dat kan als sprake is van een innovatief product, proces of programmatuur waarvoor een WBSO-beschikking of octrooi is afgegeven. Daarnaast moet sprake zijn van aan de innovatie toerekenbare winst. Voor optimaal resultaat werken we nauw samen met de huisaccountant en/of belastingadviseur.

Doe de Innovatiebox-check en wij onderzoeken gratis of je voldoet aan de voorwaarden.

Gedegen analyse

Dankzij onze ervaring kunnen we snel vaststellen of je onderneming baat heeft bij de Innovatiebox en hoe hoog de besparing kan zijn. We dienen een aanvraag in op basis van een gedegen analyse van de financiële situatie en overleggen met de fiscus. Met hen maken we concrete en praktische afspraken, waardoor je langere tijd (veelal vier jaar) gebruik kan maken van deze regeling.

Voor het verwerven van de Innovatiebox verzorgen wij alle communicatie, zodat je als klant met minimale inspanning optimaal de fiscale voordelen van de Innovatiebox kunt benutten.

Persoonlijk contact?

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze consultants via de oranje knop of bel ons op 020-3655531Ugoo werkt op No cure No pay basis. Zo is samenwerken met Ugoo zonder financiële risico’s. Bovendien ben je ervan verzekerd dat wij alles doen voor een maximaal resultaat