Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Digital Europe

Binnen heel Europa vertrouwen wij op onze digitale technologieën: we gebruiken ze om te communiceren, te werken en om de huidige milieuproblemen te onderzoeken. Ze zijn van cruciaal belang om belangrijke vraagstukken te beantwoorden en de Europese maatschappij en economie naar een hoger niveau te tillen.

De COVID-19 pandemie heeft het grote belang van digitale technologieën aangetoond. Het doel van Digital Europe: versnellen van het economisch herstel en vormgeven van de digitale transformatie van de Europese maatschappij en economie.

 

Digital Europe stimuleert projecten die zich bevinden binnen één van de volgende vijf aandachtsgebieden:

1. Supercomputing

2. Artificiële intelligentie

3. Cybersecurity

4. Geavanceerde digitale vaardigheden

5. Breder gebruik van digitale technologieën binnen de maatschappij en economie

 

Het idee: samen streven we naar meer competitieve banen, een gezonder Europe en betere publieke services via digitale technologieën.

Voordeel

Voor de periode 2021 – 2027 is een budget uitgetrokken van naar verwachting € 7,5 miljard. Digital Europe vormt een aanvulling op beschikbare programma’s vanuit andere Europese programma’s, zoals Horizon Europe voor onderzoek en innovatie.

Voor wie?

Het programma richt zich op alle ondernemingen, maar met een specifieke focus op MKB-ondernemingen.

Persoonlijk contact?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Digital Europe om jouw business te versterken? Wij helpen graag! Voor meer informatie, neem contact op met één van onze consultants via onderstaande buttons of benader ons via 020-3655531.