Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Consultant innovatie & funding (startend) - Eindhoven

Dit is je kans om het verschil te maken bij de meest innovatieve bedrijven van het land. Dat is namelijk onze missie vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Als consultant, als adviseur, als techneut, maar zeker ook als ondernemer ga jij samen met drie collega’s de vestiging Eindhoven verder uitbouwen.

Wij zijn hiervoor op zoek naar een ambitieuze en proactieve consultant voor onze vestiging in Eindhoven (Strijp-S).

JIJ: affiniteit met techniek. analytisch. commercieel. ambitieus. leergierig. sociaal.

WIJ: innovatie. consultancy. vrijheid. afwisseling. persoonlijke ontwikkeling. team.

Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

Jij doet.

Je maakt innovatie van dichtbij mee. Je helpt bedrijven bij het realiseren van hun innovatieve ideeën en ambities. Als consultant ben je verantwoordelijk voor het volledige traject, van de allereerste kennismaking tot het adviseren van de klant. In deze veelzijdige functie ontwikkel jij jezelf in rap tempo op gebied van techniek, IT, commercie en algemene consultancy vaardigheden.

Nog concreter? Je gaat op gesprek bij toffe bedrijven om ze overtuigen dat jij dé expert bent in het verwerven van financiering voor hun R&D plannen. Je voert diepte-interviews met de beste developers en engineers in Nederland om op basis hiervan technische subsidie aanvragen te schrijven. Je staat te pingpongen op kantoor. Je sluit commerciële deals. Je volgt Ugoo colleges over techniek en commercie. Je bezoekt tech events. Je denkt mee over de strategie en doelstellingen van ons bedrijf. Je doet research naar de nieuwste technieken. Je bikkelt om je deadlines te halen. Je onderneemt. Je gaat karaoke zingen, of je luistert naar ons geblèr. Hoe dan ook, je gaat ervoor.

Bovendien ga je ondernemen. Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar dat wil jij ook helemaal niet. Samen met drie enthousiaste (en leuke!) collega’s ga jij een startende vestiging laten groeien.

Wij zijn.

Ugoo is een top 5 adviesbureau in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, gespecialiseerd in het verwerven van financiering voor technisch innovatieve projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur en vieren elk succes. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Kijk ook eens naar deze korte video met Carlijn, Pieter, John en Wouter!

Wij zoeken.

 • een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, of Innovation Management (een technische opleiding is geen vereiste, wel een pré);
 • goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • affiniteit met techniek en IT en een sterk analytisch vermogen;
 • een resultaatgerichte houding, eager om te leren;
 • een sociale persoonlijkheid;
 • lef, ambitie en ondernemerschap.

Wij bieden.

 • uitdagend en afwisselend werk voor innovatieve klanten;
 • veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, een eigen klantenpakket vanaf dag 1;
 • een intensief opleidingstraject (o.a. techniek, commercie, communicatie), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden;
 • een jong en hecht team, veel leuke uitjes;
 • een goed salaris (€2.500,- tot €3.000,-) met aantrekkelijk perspectief en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Enthousiast? Stuur dan snel je CV én motivatiebrief naar Heine Feijten: recruitment@ugoo.nl / 020-3655531. We ontmoeten je graag!