Google Tag Manager (noscript)End Google Tag Manager (noscript)

Business consultant innovation & funding (startend of ervaren) in Rotterdam

Dit is je kans om achter de schermen te kijken bij de meest innovatieve bedrijven van het land. Als consultant, als adviseur, als techneut. Wij zijn hiervoor op zoek naar ambitieuze startend en ervaren consultants voor onze vestiging in Amsterdam. 

JIJ:      affiniteit met techniek. analytisch. commercieel. ambitieus. leergierig. sociaal.

WIJ:    innovatie. IT. consultancy. vrijheid. verantwoordelijkheid. opleiding. plezier. team.

Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

Jij doet

Je maakt innovatie van dichtbij mee. Je helpt bedrijven bij het realiseren van hun ambities, door het verwerven van financiering voor hun vooruitstrevende plannen, veelal in de vorm van innovatiesubsidies. Als (startend) consultant ben je verantwoordelijk voor het volledige traject: van de allereerste kennismaking, tot het schrijven van de technische aanvraag en het adviseren van de klant. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze ervaren collega’s, maar jij bent in de lead. In deze veelzijdige functie ontwikkel jij jezelf in rap tempo op het gebied van techniek, IT, commercie, business sense en financieringsmogelijkheden.

Just another day at the office: In de ochtend op bezoek bij een nieuwe fintech startup om ze overtuigen dat jij dé expert bent in het verwerven van funding voor hun R&D plannen. Dan naar kantoor op Strijp-S in Eindhoven om verder te werken aan je aanvraag over de ontwikkeling van een AI engine voor een game studio. Daar krijg je honger van, dus lunchen met je collega’s. Vers brood, salades, sapjes, fruit… Rondje pingpong om de tafel en dan weer aan de slag met het schrijven van een samenwerkingsvoorstel voor het fintech bedrijf. Je bent nog net op tijd bij het Ugoo college over de laatste IT trends, zodat je een paar mooie openingszinnen oppikt voor je netwerkborrel op het Uprise Festival aan het einde van de dag. Gelukkig morgen weer een dagje gewoon op kantoor…

Wij zoeken

 • iemand met een afgeronde HBO- of WO-opleiding met goede resultaten, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Innovation Management (een technische opleiding is geen vereiste, wel een pré);
 • goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • affiniteit met techniek en IT en een sterk analytisch vermogen;
 • een resultaatgerichte houding, eager om te leren;
 • een sociale persoonlijkheid;
 • lef, ambitie en ondernemerschap;
 • zelfstandigheid om de vrijheid en verantwoordelijkheid te dragen;
 • uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.

Wij bieden

 • uitdagend werk voor innovatieve klanten;
 • veel vrijheden en eigen verantwoordelijkheden, een eigen klantenpakket vanaf dag 1;
 • een intensief opleidingstraject (o.a. techniek, commercie, communicatie), met zowel interne als externe trainingen;
 • een bovengemiddeld startsalaris met aantrekkelijk groeiperspectief en een bonusregeling;
 • 27 vakantiedagen, een aantrekkelijke pensioenregeling en een leaseauto na je eerste promotie;
 • een smartphone en laptop;
 • een jong en hecht team, veel leuke uitjes;
 • kortom; de ideale baan om je te ontwikkelen, te oriënteren op het bedrijfsleven, je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen!

Wij zijn

Ugoo is een middelgroot adviesbureau in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, gespecialiseerd in het verwerven van funding voor technisch innovatieve projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We zijn divers in opvatting en uitvoering, maar delen dezelfde normen en waarden. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. De kracht van het bedrijf ligt bij onze mensen, in het collectief. We hebben een open en directe cultuur. We staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel? Solliciteer direct op deze functie. Stuur je CV en ga hierbij kort in op de volgende vragen:

1. Waarom wil je bij ons werken?
2. Waaruit blijkt dat je een affiniteit hebt met techniek?
3. Wat is je kennis en ervaring op gebied van commercie en sales?
4. Waaruit blijkt dat je stressbestendig bent?
5. Wat wil je bij ons leren?

We zijn op zoek naar kandidaten voor onze vestiging in Amsterdam. Heb je nog vragen? Mail of bel dan naar Heine Feijten: recruitment@ugoo.nl / 020-3655531.