Meer informatie ontvangen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
 • Innovatiebox

  Speciale tariefbox binnen de vennootschapsbelasting

  De Innovatiebox is een complexe fiscale stimuleringsregeling voor innovatieve bedrijven. Mits goed geïmplementeerd kan de regeling een aanzienlijke reductie (tot wel 80%) op de vennootschapsbelasting opleveren. Om de regeling optimaal te benutten is vergaande expertise nodig op tal van terreinen (subsidies, fiscaliteit, accountancy).

  De Innovatiebox is een relatief nieuwe stimuleringsregeling (sinds januari 2010), maar desondanks hebben wij al meer dan honderd projecten succesvol afgerond. Zo zijn wij inmiddels de aangewezen partij als het gaat om het aanvragen en implementeren van de Innovatiebox bij innovatieve bedrijven.

  Voor wie is de Innovatiebox?

  Bedrijven komen in aanmerking voor de Innovatiebox als sprake is van een innovatief product, proces of programmatuur, waarvoor een WBSO-beschikking of octrooi is afgegeven. Bovendien moet sprake zijn van een aan de innovatie toerekenbare winst. Voor een optimaal resultaat werkt Ugoo nauw samen met de huisaccountant en/of belastingadviseur.

  Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij in staat om snel vast te stellen of een onderneming baat heeft bij de Innovatiebox en hoe hoog de potentiële belastingbesparing is. Op basis van gedegen analyse van de financiële situatie, dienen wij een aanvraag in en treden we in overleg met de fiscus. Met de Belastingdienst maken we concrete en praktische afspraken, waardoor je langere tijd (veelal vier jaar) gebruik kan maken van deze regeling. Op deze wijze heeft Ugoo voor een groot aantal ondernemingen al lucratieve afspraken met de Belastingdienst gemaakt.

  Bij het verwerven van de Innovatiebox nemen wij voor de klant alle communicatie uit handen, zodat deze met minimale inspanning optimaal de fiscale voordelen van de Innovatiebox kunt benutten.

  Persoonlijk contact?

  Voor meer informatie, neem contact op met een van onze consultants via de oranje knop of bel ons op 020-3655531.